Tillbaka i Ösd

Då var jag tillbaka i Ösd, just nu sitter jag i lgh:en och kikar på tv. Har även hunnit med ett besök på solariet, vilket var riktigt skönt. Snart ska jag åka ut på flygplatsen och hämta min kärlek som varit och spelat golf nere i ett soligt skåne. I morgon är det dags för jobb igen, men det är kortvecka till veckan och sedan ska vi åka till Gråsjön för att fira påsk, vi ska även ta en tur till Sundsvall :)

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Eva

Har Markus ringt till dig? Tror han skulle fråga om han fick övernatta hos er inatt. Han for ju på jobb i morse och trodde att han inte behövde jobba något imorgon, men det ser ut som om han blir kvar i Ö-sund. Nu längtar jag tills den 25:e så jag kan få lite smakråd när det gäller kläder;)

2009-04-06 @ 16:37:57
URL: http://skruttenocheva.blogg.se/
Postat av: Eva

Dom vart färdiga i tid så Markus är på väg hem nu:) Vändningsförsöket blir den 20:e. Jag är jätte nervös! Hihi. Nej, jag tror inte bäbisen har hunnit komma då. Men det skulle ju vara väldigt kul om den ville komma samma helg. För då kan jag ju föda i Östersund;)

2009-04-06 @ 21:28:18
URL: http://skruttenocheva.blogg.se/
Postat av: Johanna

Mm precis så dum man var men sånt är livet.. :/ ja snart kommer jag :) ska då börja dagen med att ta en fika med micke sen så möts vi upp när du slutat :) du slutar väl runt fyra kan jag tänka mig?? :)





Kramar

2009-04-07 @ 00:22:23
URL: http://armgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0