Sovmorgon

Jag och älsklingen klev just upp, eller rättaresagt för 15 minuter sedan. Kan inte förstå att vi är så morgontrötta :P Men det är ju på helgerna vi kan passa på att sova lite längre. Idag är det tvättstugan som gäller, dock har vi inte så mycket tvätt så det kommer att gå fort, skönt. Vi funderar även på att gå ner på stan och ta ett fika. Vad ska ni göra idag?


Kommentarer
Postat av: Eva

Ja, förhoppningsvis kommer det vara färdigt när du kommer hem;) Och en riktig chock kommer det att bli när du ser att JAG valt att ha boasering, bara för enkelhetens skull;) Men jag tror nog det kommer att bli bra iallafall. Gillar ju egentligen inte boasering men jag tror det kommer vara nödvändigt att ha när man fått bäbisen. Annars lär man ju ha fettfläckar över hela väggen:P

2009-01-11 @ 14:01:34
URL: http://evatuss.zoomin.se
Postat av: Eva

haha, ja, ingen gillestuga här inte;) Hade aldrig tänkt att ha det i träfärg i varje fall. Köket kommer nog se lite små "lantligt" ut, och då passar ju boaseringen in. Vi ska köpa nya bänkskivor i samma färg som matbordet och sedan ska vi ha en rund diskho + ny blandare. Sen tror jag att jag ska ha likadant kakel som mamma och pelle har fast i vitt. Tror det kommer bli fint faktiskt:)

2009-01-11 @ 15:19:49
URL: http://evatuss.zoomin.se
Postat av: Eva

Ja, men det kan ni ju göra:) Eran hall är ju inte det finaste. haha. persikofärgat och allt;)

Lär ju inte bli så dyrt heller eftersom ni inte har sån jättestor hall. Köket här kommer nog inte heller bli så farligt dyrt:) Känns bra eftersom det finns så mycket annat vi ska lägga pengar på nu snart. Försöker att spara så gott som det går, men jag med min minilön så går det sakta men säkert framåt iallafall:)

2009-01-11 @ 16:19:14
URL: http://evatuss.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0