Magen v.40

Ja då var det dags för ännu en bild på magen, är nu i v.40 och det är 4 dagar kvar till Bf. Kvaliteten är kanske inte den bästa, men det får duga :-) Får höra både det ena och det andra om magen, många säger att den inte alls är särskilt stor också finns det några som tycker att den är gigantisk, haha. Själv känner jag mig rätt rörlig fortfarande.



Kommentarer
Postat av: nadja

Nej, med Enzo fick jag värkar ganska plötsligt på morgonen, slemproppen gick vid 12 och vattnet en timme senare. Inga tecken alls innan första värken kl.6 på morgonen.



Med Wilja kom värkarna kl.01.40 ganska exakt och sen hade jag bara värkar tills 5 minuter innan hon föddes då vattnet gick. Kände inget konstigt dagen innan heller så du kan aldrig lita på att du ska känna något långt i förväg:P Med Enzo var det lugna gatan kvällen innan så jag väntade på "lugnet före stormen" med Wilja också, men det blev aldrig lugnt. Hon levde rövare inne i magen sista kvällen. Så olika det kan vara:)

2010-08-25 @ 15:21:08
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Sara

♥ Nadja



Vad skönt att höra att man inte behöver känna ngt innan. Nu ska jag passa på att vila, vet ju aldrig när det sätter igång :-)

2010-08-25 @ 15:52:21
URL: http://sara82.blogg.se/
Postat av: Eva

Du har sån fin mage du.. Men nu är jag less den där magen. Nu får ni göra något radikalt.. Du får nog låna grannarnas studsmatta ändå. Jag orkar inte vänta längre;)

2010-09-03 @ 16:44:31
URL: http://skruttenocheva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0