BLÅNING?


Towe som ränner runt i lägenheten lyckades nyss med konsten att ramla in i antennuttaget till tv:n och visst ser det ut som att hon kommer bli en aningens blå ovanför ögonbrynet. Ja det är nog bara att vänja sig, för det är inte hennes första blåmärke och absolut inte hennes sista. Som ni ser är hon en glad tjej iaf. Jag och Towe önskar er en trevlig och mysig kväll.

Uppdaterat: Towe fick nyss en present av sin pappa när han kom hem från stan, en hopphäst som hon önskat sig, måste passa på att berätta för er att de finns att köpa på Lidl för 129:-, skynda fynda.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Nä för den första var mosters fel :/

Saknar er så mycket, hon växer så det knakar!



Kram

2011-04-27 @ 20:05:29
URL: http://armgren.blogg.se/
Postat av: Eva

Men lillan då.. stackars tjej. Men som du säger, inte första eller sista blåmärket hon kommer få;) Det kommer bli värre.



Och jo, det där är ingen hopplahäst, det där är en hopp-åsna:) Och bra mycket större än den rosa hopplahästen som finns här hemma:) Towe får komma och leka nästa helg.

2011-04-27 @ 22:21:29
URL: http://skruttenocheva.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj, du ser kommer få en smärre chock när jag kommer tillbaka och få se hur mycket hon vuxit! har du använt sminket någonting? hur tyckte du att det var?

KRam

2011-04-28 @ 00:05:38
URL: http://armgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0