5-månaderskontroll + utvecklingsbedömning

Idag tog jag och Towe vagnen och gick till BVC för 5-månaderskontroll. Först blev det vågen som visade 7.250g och sedan måttstocken som visade 66,5cm, hon följer sina kurvor och det är ju bra. Sedan var det läkarkontroll och spruttagning. Det gick bra och hon grät lite men när BVC-sköterskan och doktorn flyttade på sig så kom leendet tillbaka också fick hon tröst av mamma och det är ju bra för det mesta. Läkaren passade även på att göra utvecklingsbedömningen som görs vid 6-månader och Towe fick en "godkänd-stämpel" såklart, så nu blir vi kallade igen när Towe är 8-9 månader. Känns som en evighet tills dess men vips så lär vi vara där :-P

Sedan tog vi och knatade in på stan med Jennica och Melwin för ett besök på Öppna Förskolan. Där fick både Towe och Melwin göra handavtryck, det var roligt. Sedan var det sångstund och det uppskattades av alla barnen.

Nu har Towe precis ätit potatis och palsternacka + lite äppeljuice (för barn från 4mån såklart) och efter det fyllde vi på med ersättning ;-) Bilden här nedan är från Dorotea när Towe åt blåbärspuré, visst ser det smaskigt ut, haha.


Bild: Privat



Kommentarer
Postat av: Emma

SKönt att allt gick bra på BVC :)



Men typiskt att ni fick göra handavtryck idag när vi inte hade ork att åka in då :P Tror aldrig det varit nån sån "aktivitet" när vi varit där, var det nåt speciellt just idag eller kanske dom gör lite sånt ibland?



2011-02-16 @ 21:53:08
Postat av: Johanna

hehe älskar den där bilden :)

2011-02-16 @ 23:23:04
URL: http://armgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0