♥ Snart 7 månader ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idag var det dags för vägning och mätning igen. Towe blir 7 månader nästa vecka och hon är lång vår tjej, hela 70cm, hon väger nu 7970g och har ett huvudomfång på 43,6cm. Hon följer sina kurvor på pricken.

Som jag skrivit tidigare så har vi haft det svårt med maten, men nu äter hon gröt 2ggr om dagen, ersättning (när hon vill ha, mestadels på natten) och 1 flaska välling på kvällen innan hon ska sova. Burkmat "hulkar" hon fortfarande till när hon äter men när jag kokade potatis och blandade med smör och mjölk så åt hon, tjejen vår ratar alltså burkmat och vill ha hemlagat, fruktpuré på burk går dock bra (tack och lov). Så det går alltså bättre nu..."trägen vinner" som man säger.

De två tänderna som ploppat upp är nu mycket väl synliga och nu väntar vi på att fler tänder ska dyka upp. Hon gillar gåstolen och det är full fart i den, det är även full fart när hon inte är i den. Hon fick sin första stora bula i pannan här om dagen när rumsbordet "hoppade" in i henne ;) Vi får nog vänta oss många bulor och blåningar :P

Ja nu har jag uppdaterat om läget...mest för vår egen skull :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0